Asociatia Culturala Philmys

Ce ne propunem pentru  2018 Va prezentam pe scurt  programul nostru si obiectivele pe care le avem in vedere anul acesta:

 1.Continuarea proiectului Exodul Tinerei  Generatii si exportul acestui produs cultural in cat mai multe orase din tara si din strainatate.

1.1.Promovarea  platformei online exodus.philmys.ro -care devine un centralizator, dar si un mijloc de promovare pentru ofertele de voluntariat, pentru bursele educationale si  pentru parteneriatele culturale. 

1.2.Realizarea cat mai multor parteneriate cu institutii si organizatii, atat din sectorul de stat cat din cel privat, din diverse domenii de activitate – pentru a oferi tinerilor o gama        cat mai variata de oferte, in concordanta cu dorintele si necesitatile lor

Tot prin intermediul exodus.philmys.ro- organizatii sau institutii din sectorul de stat sau privat-pot  căuta si gasi parteneri pentru proiecte culturale atat in tara, cat si in strainatate.


Asadar, oricare ar fi statutul dvs.(persoane fizica, ONG, institutie privata sau de stat)->Va invitam la parteneriat pe exodus.philmys.ro
Impreuna putem crea o lume mai buna pentru tinerii de toate varstele!


2. Realizarea celei de-a II-a editii a proiectului Buzias FestivArt

Prin intermediul acestui proiect participam la dezvoltarea cultural-educationala a  unei comunitati mici, cu precadere a copiilor si tinerilor  care participa ca spectatori, ca ucenici la atelierele de creatie sau ca voluntari in organizare. In acest sens, Buzias FestivArt  devine un proiect -frate pentru Exodul Tinerei Generatii, intru responsabilizarea tinerilor si participarea la dezvoltarea sociatatii civile intr-o comunitate slab dezvoltata din punct de vedere socio-economic si cultural.
Ne propunem ca Editia II sa faca un salt fata de editia precedenta, sa capate noi valente, astfel incat festivalul sa devina un punct de atractie nu doar pentru localnici sau pentru cei din orasele invecinate (precum Lugoj, Timisoara, Resita etc) ci sa devina treptat  si un simbol cultural pentru turistii de pretudindeni.

3. Reprezentarea spectacolelor de teatru din repertoriul Philmys: “EXOD US-Tara, tara, vrem tineri!”, “Poveste pentru oameni mari”, “Oaia fantastica invizibila”, “Moby, prietenul meu extraterestru”, “Willy si comoara fermecata”, “Scoala de detectivi”, “Aventurile lui Pinocchio”, “Amintiri din copilarie”, “Valiza cu jucarii”, “Taramul prieteniei”, “Aleodor Imparat”, “Arvinte si Pepelea”, “Prostia omeneasca”, “Pedagog de scoala noua”, “Bubico”;

4. Crearea si producerea de  noi spectacole si perfomance-uri  in domeniul teatrului,dansului, muzicii etc;

5. Sustinerea de ateliere de teatru educational pentru copii, adolescenti si tineri din zone defavorizate;

6. Organizarea de workshop-uri de dezvoltare personala si public speaking;

7. Realizarea de proiecte culturale de educatie non-formala in cadrul institutiilor de invatamant;

8. Organizare de turnee in tara si strainatate;

9. Initierea si organizarea de proiecte interdisciplinare cu organizatii si institutii din sectorul de stat si privat;

10. Dialogul si initierea de proiecte interculturale cu organizatii si institutii din tara si din strainatate;


Pentru materializarea acestor proiecte si implementarea cat mai eficenta a lor, contam pe sprijinul dvs.
Cum va puteti implica:

1. Parteneriate

2. Voluntariat in cadrul Asociatiei Culturale Philmys
3. Sponsorizari
4. Completati formularul 230 de directionare  a 2% din impozitul pe venit
5. Directionati 20% din impozitul pe profit

!Gasiti atasat formularul 230 pentru directionarea celor 2% din impozitul pe profit. Acesta poate fi depus  de dvs.sau trimis prin posta la Adminsitratia Financiara de care apartineti sau il puteti trimite completat si semnat la adresa contact@philmys.ro – de unde membrii Philmys se vor ocupa de trimiterea acestuia catre Administratiile Financiare.
Atentie : se completeaza urmatoarele rubrici: (I) NUME, PRENUME, INITIALA TATALUI, CNP, ADRESA,COD POSTAL, E.MAIL,TELEFON; (II)TIPUL DE VENIT  (SALARII SAU PENSII)  si SEMNATURA (OBLIGATORIU)
De asemnea, pentru discutii mai ample, se pot stabili intalniri cu membrii Asociatiei Culturale Philmys.


 Impreuna putem ajuta  la responsabilizarea tinerilor, la educarea lor si la culturalizarea comunitatilor defavorizate!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.